Nieuws 3 januari

Beste Kaïnners,

We hopen dat jullie mooie Kerstdagen hebben gehad en een goede jaarwisseling. We wensen je dan ook een gelukkig en gezond 2022!

Goed voornemen

Als productieteam hebben we een goed voornemen: dat is natuurlijk de uitvoering van onze musical. We hopen dat dit in 2022 mogelijk zal blijken te zijn en de tijd zal het uitwijzen!

Er zijn nieuwe uitvoeringsdata gepland

Dat zijn het eerste én tweede weekend van oktober 2022, waarbij we voor het eerste weekend uitgaan van een generale op de zaterdagmiddag en uitvoeringen op de zaterdagavond en zondagmiddag. Voor het tweede weekend zijn de uitvoeringen op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Daarna willen we het gezellig met elkaar afsluiten. Inmiddels zijn er contacten met het Icoontheater en daar zijn deze data ook gereserveerd.

De eerste dierenparen zijn gemaakt

Bij de kaart die we net voor Kerst bezorgden, zat een werkinstructie voor dierenparen (op knijpers). Hetty, Clarie en Majanne hebben al een dierenpaar gemaakt en die zijn er mooi uit! Bedankt voor het doorsturen; we hopen op nog heel veel meer reacties, die we dan ook kunnen delen 🙂

Volgende Teams-bijeenkomst is op 12 januari van 20.00 – 21.00 uur

Op 12 januari houden we weer een Teams-bijeenkomst en wel met Gerard van Midden en Gerard van Amstel, de makers van Kaïn (en alle musicals die hieraan vooraf gingen). Dat wordt dé gelegenheid om ze vragen te stellen over scènes en/ of liederen, die je misschien bezig houden. Heb je een vraag of vragen: wil je die dan vast per mail doorgeven, liefst uiterlijk 10 januari? Dan kunnen wij proberen om er een logisch én afwisselend geheel van te maken!Noteren jullie de bijeenkomst vast? De vergaderlink volgt nog. 
Tot zover voor deze week, graag tot Kaïn!

Het productieteam