Nieuws 26 januari

Beste Kaïnners,

We kunnen weer doorgaan met de musical en gaan dat ook doen! Vanaf woensdag 2 februari is dat het geval, maar wel in aangepaste vorm. We willen het in de maand februari als volgt gaan doen (na de voorjaarsvakantie in maart mogelijk weer anders):

Zangers oefenen in twee delen
Op het programma voor 2 februari staan: het afmaken van Tohoe Wavohoe, de start met de psalm en eventueel lied 8.
Let op: we starten in de eerste shift dus een kwartier vroeger dan gebruikelijk!

Spelers oefenen van 20.00 – 22.00 uur
Zij doen dat in hun eigen ruimte, zaal 1 en 2. Voor woensdag 2 februari wordt er gewerkt aan scène 4. Als je daarin een rol hebt, kom je alleen spelen (en dus niet zingen). Omdat de spelers om 20.00 uur starten, hebben we ook iets meer spreiding aan het begin van de avond.

Verdere maatregelen:

  • We zijn gehouden om QR-codes te scannen, dus dat gaan we weer doen.
  • Verder vragen we iedereen om bij binnenkomst en bij verplaatsing in het Brandpunt om een mondkapje te dragen. Spreek elkaar daar ook zo nodig op aan.
  • Bij het zingen houden we 1,5 meter afstand tot elkaar. Graag dus de stoelen laten staan waar ze staan.
  • Het is niet de bedoeling om met elkaar te gaan (na- of bij)praten in de hal of kerkzaal. Doe dat zoveel mogelijk buiten en op afstand van elkaar!  

Wat als je je bij deze maatregelen toch niet prettig voelt?
Met name de spelers willen we vragen om dat z.s.m. via de mail aan te geven: dan kunnen we een andere scène kiezen waarmee wel gerepeteerd kan worden.

Voor de zangers geldt: bij twijfel niet komen. Dat geldt altijd bij klachten, maar voel je ook vrij om niet te komen als je geen klachten hebt maar het (nog) niet aandurft. Wel fijn als je het ons laat weten, want we houden graag zicht op iedereen die meedoet! Overigens hebben we door de uitvoeringen te verplaatsen wat meer lucht om het instuderen te spreiden.

We hopen dat jullie je hierbij comfortabel voelen en hopen elkaar op 2-2 weer te ontmoeten.
Graag tot dan!