Nieuwsbrief 18 februari

Beste Kaïnners,

Afgelopen repetitie moesten we het zonder Thilly doen, maar… met hulp van Ineke en (natuurlijk) Theo hadden we een prima repetitie! Dat was helemaal goed zo, bedankt! 

Band is ook gestart 

Gisterenavond (17-2) kwam de band compleet bij elkaar en dat was toch wel een klein feestje! Naast Theo (piano), Bert (drums), René (synthesizer/ gitaar), waren ook Laura (dwarsfluit), Alex (basgitaar) en Ellen (fagot) aanwezig én ze speelden meteen mee. René heeft al veel voorbereid en dat geldt ook voor Laura voor de fluitpartijen. Dat gaat vast goed komen. Ook jullie veel plezier en op de eerste oefenzaterdag hopen we al wat te horen!

Repetitie 23-2

Komende woensdag is er weer een gezamenlijke repetitie -dus voor alle vier de stemgroepen tegelijk- vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur! Wel scannen we dan (hopelijk voor het laatst) je QR-code bij de deur, maar daarna mag je ook gewoon doorlopen zonder 1,5 meter afstand te houden en zonder mondkapje te dragen. 

Nu zijn er koorleden die zich hierbij niet prettig voelen, bijvoorbeeld vanwege hun gezondheidssituatie, werk of zonder meer. Het staat je natuurlijk gewoon vrij om binnen een mondkapje te dragen en wél afstand in acht te nemen. Ons voorstel is dat degenen die naast elkaar willen zitten direct vanaf het gangpad aansluitend plaats nemen. Wie afstand wil houden gaat aan de buitenzijde van de rijen zitten. Als iedereen binnen is, kun je eventueel wat meer richting je koorpartij opschuiven. We hopen dat iedereen zich hierbij goed voelt.

Muziek

Op het programma staan de tweede helft van Psalm 104 (vanaf maat 69) en lied nummer 4. Verder mag je alles herhalen van wat we tot nu toe gedaan hebben. Neem dus alle muziek mee.

Toneel

Scène 7 staat centraal!

Verder is de vraag van Marit wie er nog een rol(letje) wil. Er zijn er nog wat, met en zonder veel tekst. Man/ vrouw maakt niet uit (behalve voor de vrouw van Sem; dat spreekt voor zich). Wie interesse heeft, kan zich melden bij Marit of reageren op deze mail!

Belangrijke data

Op woensdag 16 maart kunnen we niet in het Brandpunt terecht, omdat hier dan een stembureau is. We zoeken naar een alternatief. 

Verder is de laatste oefenzaterdag definitief op 3-9 (i.p.v. 14-9). De laatste roosterversie is bijgevoegd.

Nieuwsbrieven

In de nieuwsbrieven van deze week resp. volgende week komt een oproep voor wie nog wil meezingen in het musicalkoor. Ken je nog iemand (en bij voorkeur bassen en mogelijk tenoren), vraag die dan gerust. Wel graag vóór 1-3 laten aanmelden via . Daarna sluiten we de gelederen echt. 

Met vriendelijke groet,

Tot Kaïn!

Het productieteam