Nieuwsbrief 10 maart

Beste Kaïnners,

We krijgen langzamerhand weer aardig de gang in onze productie, fijn! De komende zaterdag (12-3) gaat daar zeker aan bijdragen. We repeteren dan van 10.00 – 16.00 uur in het Brandpunt. Graag op tijd aanwezig zijn; we eindigen ook echt om 16.00 uur! 

Wat gaan we doen?
We gaan de eerste helft van de musical doen, dus tot aan de pauze (als je niet weet waar dat zit, kijk dan even in het script!). We doen dat scène voor scène, waarbij we vóór elke scène starten met het doornemen van de liederen daarvan met de band (minus Theo). Daarna spelen en zingen we de scène zonder onderbreking. Tussendoor plannen we wat pauzes. Tot zover de hoofdlijn.

Dan zijn we nog weinig toegekomen aan scène 4, dus die krijgt vooraf nog eerst extra aandacht.

Muziek 
Neem je alle muziek mee? Je weet maar nooit!

Kleding 
Bedoeling is dat eenieder al zoveel mogelijk in het zwart gekleed is. Dan krijgen we al wat toneelbeeld te pakken. 

Eten en drinken
Zorg zelf voor je lunch en neem die mee. Wij zorgen voor drinken en mogelijk soep. Wie wat lekkers wil meenemen om te delen, gewoon doen! Koffie en thee wordt vanuit het Brandpunt verzorgd, op de gebruikelijke wijze.

Techniek
Gisterenavond is er tijdens de repetitie ook overlegd over de techniek. We hebben een mooie basis kunnen leggen met Michael en Adri voor het geluid en Theo (niet die van de piano!) voor het licht. Komende maandag gaan we met een kleine club op bezoek bij het Icoontheater om te zien en horen waar we gebruik van kunnen maken en Marit gaat aan de slag (met steun van Thilly) met haar beelden bij de verschillende scènes qua opstelling en licht. Er is dus voortgang op dit vlak en jullie meedenken hierin was heel waardevol: bedankt!

Woensdag 16 maart
Even verder kijken na het weekend: volgende week woensdag repeteren we niet in het Brandpunt, omdat daar dan gestemd wordt. We oefenen dan in de Inham aan de Hamseweg in Hoogland!

Tot zover de dienstmededelingen; graag tot zaterdag!

Hartelijke groet van het productieteam