Nieuwsbrief 7 mei

Repetitie 11 mei

Vanaf 19.00 uur kunnen de bandleden al terecht om hun spullen op te bouwen, want we hebben een gezamenlijke repetitie met de band. Dit keer staan alle liederen na de pauze op het programma (als je niet weet welke dat zijn, is dat misschien een goede reden om het script er nog even bij te pakken ;). Qua voorbereiding is de vraag om de teksten van lied 10 en verder erbij te pakken, goed te lezen en jezelf de vraag te stellen met welke intentie(s) je die het beste kunt zingen om de inhoud over te brengen.

We maken -vanaf de entree van de kerkzaal bezien- het linkergedeelte van de ruimte weer vrij van stoelen voor een speelveld van 10 bij 9 meter. Daarop gaan we ook de opstelling in V-vorm uitproberen voor het koor. 

Je hoeft niet in zwarte kleding meer te komen (tenzij je dit zelf leuk vindt): wel is duidelijk dat zwart de basis is voor ieder koorlid bij de uitvoeringen. Over de kleding voor de verschillende rollen denken we nog verder na. Degenen die hebben aangeboden om hieraan mee te werken, worden daarover later in de tijd nog benaderd. Dat geldt ook voor alle andere meehelpers: wel fijn als jullie de eerste twee weekenden van oktober zoveel mogelijk vrij willen houden. Dan vinden namelijk de uitvoeringen in het Icoontheater plaats.

Geniet van het verdere weekend en graag tot woensdag!

Hartelijke groet van het productieteam