Nieuwsbrief 2 juni

Gisterenavond hebben we mooie vorderingen gemaakt in het samenspel tussen band en koor; dat was top! Tegelijkertijd hebben we na afloop als productieteam vastgesteld dat we deze bijeenkomsten -vooral waar muziek en spel bij elkaar komen- strakker moeten organiseren, zodat het koor niet onnodig lang moet wachten. Dat was gisteren helaas wel het geval. Sorry daarvoor; we proberen dat de volgende keer dat koor en band samen optrekken -op woensdag 15 juni- een stuk beter te doen. 

Repetitie 8 juni 
Volgende week woensdag hebben we weer een “gewone” repetitie-avond. Tot de pauze gaan we als volgt (gescheiden) aan de slag:

Zang: lied 16 (uit het hoofd), lied 2 (vooraf goed opname beluisteren qua timing) en lied 6 (strak zingen van het Tohoe Wavohoe, opmerking van Gerard van Amstel);

Spel: scènes 9 en 12

Na de pauze pakken we de scènes 9 en 12 in z’n geheel samen op (spel en muziek).

Zingen in kerken
Gisterenavond is al even gemeld dat we -onder voorbehoud- op de volgende data een aantal musicalliederen gaan zingen:

– 10/7 in Soest;

– 11/9 in Veenkerk/Vathorst;

– 18/9 in het Brandpunt/Kattenbroek.

Mogelijk komt hier in september nog de Inham bij. Dan is het maximum wel bereikt. In het najaar (na de uitvoeringen) mogelijk nog een keer meedoen bij Sherpa.

Meeleven
Gisterenavond is gemeld dat de moeder van Adri (van de techniek) recent is overleden. Wie hem een bericht ter bemoediging wil sturen, kan dat doen naar  of naar zijn adres: Röntgenstraat 103, 1223 LW in Hilversum.

Techniek en decor
Er staat een afspraak met de mensen van de techniek voor dinsdag 7 juni en voor de decorploeg op maandag 13 juni. Over de locatie voor de decorbouw volgt nog nader bericht welke van de twee locaties het wordt!

Voor nu allemaal alvast een heel goed en lang Pinksterweekend gewenst en tot volgende week woensdag, tot Kaïn!

Het productieteam