Nieuwsbrief 18 juni

Beste Kaïnners,

Afgelopen repetitie hebben we weer samen met de band geoefend en voor mooie stappen gezet. Het deels apart oefenen is ons goed bevallen, want dat scheelt een boel wachttijd. We hopen dat jullie er ook zo over denken!

Repetitie 22-6

Hierbij de opgave van wat we gaan doen:

– Spel: scène 5 (familie Noach, godenzonen en -dochter, bezorger) en eventueel scène 7 (als dat qua tijd lukt);

– Zang: liederen 7 en 8 uit het hoofd leren.

Het is de bedoeling dat we tot de pauze gescheiden bezig zijn en daarna vooral scène 5 met liederen doornemen.

Wie heeft de dozen?

Iemand uit onze groep heeft aan Marit gemeld dat er nog de nodige dozen van de startdag in het Brandpunt zijn. Wie was dat? Graag melden bij Marit, want helaas is er geen signalement beschikbaar…

Frank heeft gescoord

Daarbij gaat het niet om voetbal, maar wel om het binnenhalen van een subsidie! Dat is gunstig voor de financiële kant van de musical, want die is niet onbelangrijk. Er komt nogal wat bij kijken om een subsidie aan te vragen en toegekend te krijgen, dus dat is een felicitatie waard!

Kledingcommissie gaat beginnen

Sjouk heeft inmiddels een mail uitgedaan naar degenen die hadden aangegeven met kleding te willen helpen. Als er nog helpende handen zijn: laat het Sjouk weten.

Projectleider decorbouw (m/v) gezocht

We zoeken iemand die samen met de andere drie decorbouwers (denkers én doeners) aan de slag wil gaan en vooral wil helpen met coördineren. Ben je of ken je iemand die dat goed zou kunnen? Laat het weten! Voor de goede orde: het gaat hier ook om vrijwilligerswerk met roem als beloning :).

Doorloop 25-6

Als eerder gemeld hebben we op zaterdag 25-6 weer een doorloop. we starten dan met deel 2 (het gedeelte na de pauze en tot de lunchpauze). Daarna willen we de gehele musical doornemen. Mogelijk komt er nog iemand kijken van de musicalgroep uit Roden (Drenthe).

Dat was het voor nu; fijn weekend verder en tot Kaïn!

Het productieteam