Nieuwsbrief 25 juni

Beste Kaïnners,

Met veel plezier kijken we als productieteam op de doorloop van vandaag. Er gaat al heel veel goed (er zitten al zoveel mooie stukken in!) en het is ook duidelijk waar we nog wat te doen hebben. Ook voor de opstelling van koor en band was vandaag echt winst. De hoofdlijn van de opstelling van vandaag houden we vast. De band komt -als dat kan- hoger te zitten, zodat ze beter zicht op Thilly hebben en we zorgen ervoor dat de rijen voor het koor aan beide kanten toegankelijk zijn.

Repetitie 29-6  

Komende woensdag wordt op muzikaal vlak verder gewerkt aan de liederen 3 (Luissster naar mij) en lied 9 (Bevel is bevel), maar er komt vast meer aan bod!

Voor de spelers staat scène 8 centraal.

Vooruitblik

Na de repetitie van komende woensdag is er alleen op 6 juli nog een repetitie. Dat is mede ter voorbereiding op de viering in Soest op zondag 10 juli.

Daarna is het vakantietijd! Eind augustus pakken we de draad dan weer op. September wordt een drukke maand, omdat we dan -naast de laatste doorloop op zaterdag 3 september- meewerken aan de vieringen in de Veenkerk (11-9 om 10.00 uur), Het Brandpunt (18-9 om 10.45 uur) en de Inham (25-9 om 10.00 uur). 

De laatste woensdag vóór het eerste uitvoeringsweekend is 28-9: dan repeteren we in het Icoontheater, zodat we dan al wat gevoel bij het gebouw krijgen. Op zaterdagmiddag 1 oktober hebben we dan de generale en ‘s avonds de eerste uitvoering. Zondagmiddag 2 oktober volgt de tweede. In het weekend daarop treden we op de volgende momenten op: vrijdag 7-10 ‘s avonds, 8-10 ‘s avonds en 9-10 ‘s middags. Op zaterdag 1-10 en zondag 9-10 wordt er voor het avondeten gezorgd: dat zijn dus precies de momenten vóór de eerste en na de laatste uitvoering.

Bedankt allemaal voor de inzet vandaag, rust lekker uit en graag tot ziens, tot Kaïn!

Het productieteam