Nieuwsbrief 30 juni

Beste Kaïnners,

Het was best warm om gisterenavond te zingen. Toch werd er weer volop meegedaan en konden we daardoor konden we ook iets eerder ophouden!

Repetitie op 5-7

De repetitie van volgende week is de laatste vóór de zomerstop. We gaan deze avond alleen zingen, want we gaan dan oefenen voor het meedoen aan de viering in Soest.

Zoals het er nu uitziet, gaan we psalm 104 zingen en het slotlied. De verwachting is dat er nog één of twee liederen bijkomen. Bij het repeteren besteden we vooral aandacht aan de verstaanbaarheid en het gevoel dat in de tekst wordt gelegd.

Viering in Soest

De viering in Soest is op 10-7 en begint om 10.00 uur. We zijn er zelf al eerder om in te zingen: daarmee starten we om 9.15 uur. Meer info volgt komende woensdag.

Doe je mee in Soest?

Laat het dan even weten via een reply op deze mail. Graag z.s.m. doen, want als er echt te weinig deelnemers zijn is het wel netjes dat we dit z.s.m. laten weten!

Wil je onze bestelsite voor tickets testen?

Heel graag! Je hoeft hiervoor niet technisch te zijn; juist niet! Op die manier kunnen we vaststellen of het allemaal goed werkt. Laat het via een reply op dit bericht weten en dan gaan we je hiervoor benaderen!

Het verloren paradijs

Bij het verloren paradijs willen we de andere kant laten zien: wat is er nu ver van paradijselijk en over de top? Wat stoort je? Graag hoort Marit jouw ideeën hierover en/ of ziet ze de spullen waar jij dan aan denkt. Neem ze gerust mee op 5-7.

Graag tot woensdag, tot Kaïn!

Met vriendelijke groet,

het productieteam