Nieuwsbrief 7 juli

Beste Kaïnners,

Dit keer weer een bericht voor alle medewerkers aan de musical: dat zal vaker gaan gebeuren, want na de vakantie komen de uitvoeringen snel dichterbij!

Vorige week woensdag hadden we onze laatste gewone repetitie voor de zomervakantie. Dat was weer heerlijk zingen! Verder waren we afgelopen zondag met een groep van zo’n twintig mensen bij de viering in De Schuilplaats in Soest en brachten daar vier liederen ten gehore. Dat ging bijzonder goed! Bij dit bericht tref je een foto van de groep aan tijdens het inzingen. Vanaf deze plek bedanken we Ineke voor het begeleiden tijdens de repetitie en de viering: heel fijn dat je dit wilde en kon doen!

En nu vakantie! Of toch niet…?

Er zijn de komende weken geen repetities, dus in zoverre is het vakantie :). Er zijn al heel wat koorleden die de liederen voldoende uit het hoofd kennen, maar dat geldt nog niet voor iedereen… Benut de vakantieperiode om de liederen bij te houden (dat is voor iedereen) en om de teksten uit je hoofd te leren (als dat nog niet helemaal het geval is). Dat geldt natuurlijk ook voor de spelers.

Dozen en zo 

De laatste repetitie kon je een doos meenemen, waar je straks tijdens de uitvoeringen op zit (tenzij dat niet gaat: dan zorgen we voor een stoel). Die doos moet iedereen zelf versterken met bijvoorbeeld opvulling door eierdozen en/ of rollen karton die het zitgedeelte ondersteunen. Je kunt kiezen voor een lagere zithoogte of de hogere, afhankelijk van je lengte. Op het besloten gedeelte van onze site staat een instructiefilmpje.

Wie nog geen doos heeft (omdat je niet bij de laatste repetitie kon zijn), kan die uiteraard alsnog krijgen. Als je het even doorgeeft, dan krijg je hierover nadere info.

Poster

We hebben een repetitieavond gebruikt om input te verzamelen voor de musicalposter. Patrick, de partner van Hetty (helft van de intrigant) is hiermee aan de slag gegaan en heeft een ontwerp opgeleverd. Die tref je bijgaand aan. We gaan deze op A3-formaat printen. Geef door als jij geschikte plekken weet, waar je die op wilt hangen. Dat kan bij je thuis zijn, bij de kerk, een winkel, werk e.d. Als jij het aantal doorgeeft, zorgen wij dat deze bij jou komen.

Kaartverkoop

Wellicht zijn mensen in je omgeving al heel benieuwd waar jij mee bezig bent en komen ze graag kijken en luisteren. Dat kan! We hebben een tekst hiervoor gemaakt, die je aan familie, vrienden en bekenden kunt sturen. We roepen je op om dat ook te doen, want we hebben echt publiek nodig om deze musical te kunnen neerzetten als een huis!

Dat was het voor nu. Fijne vakantieperiode gewenst en hopelijk zien we elkaar weer in goede gezondheid bij Kaïn eind augustus!

Met een zomerse groet,

het productieteam