Nieuwsbrief 8 september

Beste Kaïnners,

Afgelopen woensdag hadden we een doorloop om vooral alle overgangen goed te oefenen. Dat was goed om te doen en gaan we de komende keren weer doen! Hierbij de nadere info over wat er van het koor verwacht wordt, maar eerst:


Zingen in de Veenkerk op 11-9

Het adres van de Veenkerk is Wezeperberg 1 in Amersfoort-Vathorst. De dienst start om 10.00 uur, maar we starten stipt om 9.30 uur met inzingen. Graag op die tijd in de kerkzaal zijn! We zingen in deze viering (de startzondag én Rembrandt staan centraal):

– na mij de zondvloed;

– Er is leven;

– Psalm 104

– Regenboog

Ineke gaat deze keer dirigeren (heel fijn dat je dit wilt doen!) en Ferdinand begeleidt op de piano. Er gelden geen kledingafspraken en de doos mag  je thuis laten ;). 

Repetitie op 14-9: start weer om 19.30 uur!

Voorafgaand aan de repetitie, om 19.00 uur, gaan Kaïn en Abel aan de slag met de laatste minuten van het leven van Abel. Op dezelfde tijd wordt de familie Noach verwacht om te bezien of er vaart kan worden gebracht in de familiescène: door verschillende oorzaken vallen er nu teveel stiltes en loopt het nog niet soepel. 

Inzet is om (ook) deze keer de hele musical te doen, dus ook de laatste twee bladzijden van het script waar we afgelopen keer niet aan toekwamen. Ter wille van de duidelijkheid heeft Marit in het bijgevoegde document opgeschreven wat er op de verschillende plekken van je als koorlid wordt gevraagd. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag!

Voor alle duidelijkheid: je hoeft komende woensdag niet in zwarte kleding te komen, maar neem wel je zitdoos mee. Als je die mooi wilt houden, kun je er een vuilniszak omheen doen. Als de doos indeukt, zal je hem nog moeten verstevigen. Graag ook de te gebruiken attributen meenemen om mee te oefenen!

Whatsapp-uitnodiging voor uitvoeringen

Binnenkort worden onze mobiele nummers opgenomen in een tijdelijke whatsapp-groep en ontvang je op die manier een standaardbericht dat je met familie, vrienden en bekenden kunt delen. Graag doen, want woensdag hadden we 397 tickets uitgegeven. Dat is mooi, maar het doel is 1000 in totaal. Er is dus nog wel wat te doen!

Foto’s van uitvoeringen?

We zijn met een fotograaf in gesprek over het maken van foto’s van de eerste uitvoeringen. Anders dan de vorige keren wordt hier nu een bijdrage voor gevraagd. Dat is een goed recht om te doen, maar past helaas niet in onze begroting. Om die reden zoeken we nog een goede amateur fotograaf, die dit belangeloos doet. Mocht je iemand weten, geef het door!

Ongetwijfeld vergeten we wat in dit bericht, maar als het dringend is volgt er gewoon nog een bericht. Voor nu vast een goed weekend en tot zondag/ woensdag, tot Kaïn!

Hartelijke groet,

Het productieteam