De kop is eraf

Beste Kaïnners,

Wat hebben we samen veel bereikt dit weekend! Het begon vrijdag al met de opbouw door onze technici en de decorploeg (wat een werk!) en dat kreeg zaterdagmorgen (en daarna) een vervolg, met de band erbij. De generale repetitie gaf al goed beeld van het spelen en zingen in het Icoontheater en daarna kwam ook de grime erbij voor de eerste van de twee uitvoeringen.

De eerste uitvoering was goed, maar het liep hier en daar nog niet helemaal vlot en er waren nog wat technische mankementen. Die waren vanmiddag grotendeels verholpen (en het blijft natuurlijk ook mensenwerk). Er was vanmiddag sprake van een hele mooie uitvoering, waarvoor van veel kanten grote complimenten kwamen. 

Daar doen we het voor, maar ook voor onszelf als groep. De weg naar deze uitvoeringen was langer dan gebruikelijk en kende zelfs een stop. Nu zitten we in de fase van uitvoeren en de gezelligheid met elkaar daar omheen. Bedankt voor dit mooie weekend allemaal en geniet van alle fijne ervaringen!

Hartelijke groet en tot Kaïn,

Het productieteam

PS Gelukkig mogen we nog een weekend met maar liefst drie uitvoeringen!