Toch maar even niet

Beste Kaïnners,

Na de roes van de uitvoering van afgelopen zondag, was het wellicht lastig om vandaag weer met werk aan de slag te gaan… Inmiddels zijn wij weer bij met de mailbox en dat maakt dat we als productieteam een besluit hebben genomen voor komende woensdag:

Het samenzijn komende woensdag vervalt

Reden hiervoor is dat nog twee koorleden hebben gemeld positief te hebben getest op corona. Nu het ook maatschappelijk hard gaat met besmettingen, lijkt het ons verstandig om geen extra moment in te bouwen waarop we elkaar zouden kunnen besmetten. Bovendien was woensdag alleen voor de gezelligheid bedoeld, dus vandaar dat we deze bijeenkomst laten vervallen. Dat is jammer, maar we willen liefst met zoveel mogelijk deelnemers zondag samen afsluiten! 

Hoe gaat het verder?

Voor zover er rollen in het spel zijn, zoeken we vervanging. Dat ging afgelopen zondag ook goed, met dank aan Petra! Als mensen in vijf dagen in quarantaine zijn geweest en 24 uur klachtenvrij, kunnen ze weer meedoen. 

Als productieteam komen we woensdag (digitaal) bij elkaar: daarna volgende laatste instructies voor het laatste weekend!

Blijf gezond, tot Kaïn!

Hartelijke groet,

Het productieteam