Terugblik op musical Kaïn

Beste mensen,

We mogen met z’n allen terugkijken op een mooie afronding van onze musical Kaïn! Vijf keer een uitverkochte zaal met meer dan 200 mensen, die we de oerverhalen mochten brengen. 

Als productieteam zijn we heel blij hoe we samen de veel langer dan geplande reis hebben kunnen maken, maar ook hoe we samen de eindstreep hebben gehaald met prachtige voorstellingen. Helaas niet helemaal compleet, maar met de ontbrekende deelnemers in ons hart. Beterschap voor jullie! Vanavond met de afsluiting in de Herberg was ook goed te merken welke banden er zijn ontstaan, weer aangehaald of zijn verdiept: dat doet zo’n musical met je.

Heel hartelijk dank allemaal voor jullie inzet en enthousiasme: zangers, spelers, musici, technici, decorploeg, grimeurs, kledingmakers en meehelpers: alleen met elkaar konden we dit zo doen. Wij gaan in ieder geval nagenieten tijdens het gebruik van de bon die we kregen; ook daarvoor onze dank!

Dit is nog niet het laatste bericht, want er zal nog info volgen over foto’s en film. Sterkte weer vanaf morgen en als het je zwaar valt, bedenk dan “er is leven”! 

Hartelijke groet van jullie productieteam en alle goeds gewenst,

Marit, Thilly, Sjouk, Frank en Ferdinand