Ferdinand Contant, Vathorst

Kerkelijk betrokken bij De Veenkerk,
algehele coördinatie in productieteam

Ik zag de oproep voor een nieuw productieteam in Lopend Vuur en dacht meteen: het kan niet zo zijn dat er geen musical meer komt, omdat een aantal mensen ermee stopt! Ik heb eerder meegedaan als koorlid, in de band en een paar keer in een rol. Dat betreft heb ik wel wat ervaring met musicals, maar om in de organisatie daarvan te zitten is echt nieuw voor mij!

Aan de andere kant houd ik wel van dingen organiseren, vooral om dat samen met anderen te doen en dan verder komen dan je alleen kunt. Dat heb ik in mijn werk, maar ook met het muziek maken tijdens de vieringen. Dan ervaar ik vaak hoe mooi de wisselwerking kan zijn en dat muziek mensen verbindt. Dat heb ik helemaal met een musical: dan trek je een tijd samen op en dat alleen al maakt dat je mensen leert kennen, waar je anders misschien niet zo snel kennis mee maakt. 

Daarom denk ik ook: als je nog nooit hebt meegedaan, geef jezelf dan nu de kans om dat wel eens te doen. Het is heerlijk ontspannend en je leert elkaar op een heel andere manier kennen!