Frank de Haan, Zielhorst

Kerkelijk betrokken bij Het Brandpunt, penningmeester

Met het beschikbaar komen van de musical Kaïn begon het bij mij weer te kriebelen. Het is zo enorm leuk om mee te doen aan een musical. Ik heb al aan diverse musicals deelgenomen. Eerst zong en speelde ik mee en op een gegeven moment ben ik penningmeester geworden. Een rol die ik al verscheiden musicals vervul.

Als penningmeester draag ik zorg dat er een begroting is met inkomsten en uitgaven, die met elkaar in balans zijn. Ik vraag subsidies aan, overleg met het productieteam over te maken uitgaven, draag zorg voor de ticketverkoop en zo meer. Die rol van penningmeester vraagt best veel aandacht en tijd en zie ik als mijn hoofdrol in de musical, al ziet niemand dat bij de uitvoering. Mijn bijrol, zanger, vind ik zo leuk. Dat doe ik er graag bij.